ARBITALIA 
Shtėpia e Arbėreshėvet tė Italisė
La Casa degli Albanesi d' Italia  
 
Costantino Bellusci - Flavia D’Agostino
DIZIONARIO ILLUSTRATO ITALIANO - ARBĖRISHT – SHQIP, Vol. 1             
storia e lingua albanese di Acquaformosa, Civita, Ejanina, Firmo, Frascineto,
Lungro, San Basile e dell’Albania – Ed. “Orizzonti Meridionali” – Cosenza, € 45.00
 
FJALOR ITALISHT – ARBĖRISHT – SHQIP I ILUSTRUAR, Vėllimi i parė
historģ dhe gjuhė arbėreshe tė Firmozės, Ēiftit, Ejaninės, Fermės, Frasnitės,
Ungrės, Shėn Vasilit  dhe shqipe tė Shqipėrisė – Ed. “Orizzonti Meridionali” – Cosenza, € 45.00

priru / torna